Explorers

De explorers: jongeren van 15 – 18 jaar

De Explorers zijn jongeren vanaf 15 jaar en hebben het zelf voor het zeggen. Ze maken samen plannen en bepalen hun eigen avontuur. Daarom is geen dag hetzelfde. Abseilen, kanovaren, primitief kamperen, dagje strand en lekker stappen in dezelfde vakantie. Je eigen mok uit berkenhout hakken. Niets is onmogelijk.

Samen organiseren en ontdekken

Plannen maken is één. Samen plannen uitvoeren is twee. Het vraagt organisatietalent. Je moet er voor praten en luisteren en besluiten nemen. Maar organiseren valt te leren. Want explorer ben je gelukkig niet in je eentje. Je zou wel eens dikke maten kunnen worden met je groepsgenoten. Samen uit, samen thuis. Samen plannen maken, samen de handen uit de mouwen steken. De taken worden verdeeld en iedereen speelt zijn eigen rol in het team.

Explorers zijn oud en wijs genoeg. Leiding heb je niet meer nodig. Begeleiding kan nog wel handig zijn en mag je dus best wat verwachten. Ze vertellen je niet wat je moet doen. Geen voorgekookte activiteiten. Wél dat ze je net dat laatste zetje geven. Dat ze je een goede reden geven om uit je luie stoel te komen. En net dat beetje hulp als het plan dreigt te stranden.

De explorers ontdekken

Avontuur is het onbekende verkennen. Daar ligt de grootste uitdaging. Kansen genoeg. Het is aan jou om ze te benutten. Bij de explorers krijg je de ruimte om je eigen talenten te ontwikkelen. Wil je ook de explorers ontdekken? Kom gerust eens op een vrijdagavond kijken van 19:30 tot 22:00.

Contact

De Explorers zijn bereikbaar via explorers@johanvdveecken.nl Je kunt ook meer informatie opvragen of een afspraak maken via ons contactformulier.