Lid worden

Kom gezellig kijken!

Ben jij geïnteresseerd in Scouting en wil je graag een keer meekijken tijdens onze opkomsten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en kom 3 keer gratis meekijken tijdens onze opkomsten! Vind je na de 3 keer meekijken scouting erg leuk dan kun je je inschrijven bij onze groep!


  Inschrijven

  Nadat je 3 keer hebt gekeken krijg je van de leiding een inschrijfformulier, dit inschrijfformulier mag je een week later ingevuld inleveren bij de leiding. De leiding zal de informatie op het inschrijfformulier delen met de secretaris welke de inschrijving bij onze groep rond zal maken. Met de inschrijving bij onze groep zul je automatisch ook inschreven worden bij Scouting Nederland,

  Scouting Nederland geeft 4 keer per jaar het Scouting Magazine uit, met een inschrijving bij onze groep zal je deze automatisch ontvangen met leuke Scouting feitjes, puzzels en verhalen.

  Installatie

  Nadat je 3 keer bent wezen kijken en je het inschrijfformulier hebt ingeleverd bij je leiding wordt je geïnstalleerd bij de Johan van der Veecken groep. Vanaf dit moment maak je echt onderdeel uit van de groep en heb je ook je eigen uniform met onze mooie grijze das.

  Voor de installatie krijg je van de leiding een brief met daarop de datum van installatie en alle spullen welke je nodig hebt voor de installatie. (denk aan je eigen Scouting blouse)

  Contributie

  Voor de huur van ons clubhuis, energiekosten, aanschaf van spelmateriaal en regulier onderhoud vragen wij contributie. Deze contributie bedraagt €150,- per jaar.

  Het zomerkamp, een aantal extra weekenden en overige extra’s zijn niet in de jaarlijkse contributie inbegrepen. Hiervoor wordt door de eigen speltak een begroting gemaakt en de kosten worden per activiteit vooraf bekend gemaakt per e-mail door de speltak zelf.

  Nieuwe leden, die halverwege het seizoen instromen betalen de contributie het eerste jaar naar rato (bijvoorbeeld 8 van de 12 maanden) en het jaar daarop de volledige contributie. De contributie dient voldaan te zijn binnen 30 dagen na definitieve inschrijving (dag van de installatie) of 30 dagen na de start van het nieuwe scoutingseizoen.

  Meer informatie over de contributie vind u op onze contributie pagina.

  Opzeggen

  Mocht je Scouting niet meer leuk vinden of wegens omstandigheden niet meer naar Scouting toe kunnen, dan kan je jezelf uitschrijven door een email te sturen naar onze secretaris of naar de teamleider van je speltak.

  Ik heb nog vragen

  Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact opnemen via ons contact formulier. Eventueel kan je de vragen ook stellen aan je leiding via bijvoorbeeld de mail of op vrijdag/zaterdag tijdens de opkomst.